• Facebook

MIKS NE NEIOT

trad. Suistamo, sov. Saija Teirikangas

 

Sovitus on tehty kitaralle, kanteleelle, viululle ja laululle musisoinnin pohjaksi. Soittimet ja niille valitut tehtävät ovat esimerkinomaisia. Sovitus on tarkoitettu luovasti hyödynnettäväksi tilanteen, muusikoiden tason ja käytettävissä olevien instrumenttien mukaan. Ohessa on mukana myös rakenne-ehdotus tällä sovituksella.

Soitinkohtaisesti on sovituksessa 1.ja 2.ääni, jotta kaikentasoisille löytyisi sopivaa soitettavaa ja laulettavaa. Riippuen käytettävissä olevista soittimista, oktaavialoja voi kokeilla soittaa korkeammalta tai matalammalta kuin on kirjoitettu. Esimerkiksi kanteleelle ja kitara 2:lle kirjoitettu riffi/ostinato voisi toimia erinomaisesti harmoonilla tai pianolla 2-viivaisessa oktaavialassa. Riffin sävelet voidaan  soittaa myös murtosointukulun sijaan sointuna.

Luovuuden ja musisoinnin iloa!

Nuotit

Miks ne neiot, partituuri

trad. Suistamo, sov. Saija Teirikangas

 

Miks ne neiot, laulu

trad. Suistamo, sov. Saija Teirikangas

 

Miks ne neiot, laulu II

trad. Suistamo, sov. Saija Teirikangas

 

Miks ne neiot, viulu I

trad. Suistamo, sov. Saija Teirikangas

 

Miks ne neiot, viulu II ja kitara I

trad. Suistamo, sov. Saija Teirikangas

 

Miks ne neiot, kantele ja kitara II

trad. Suistamo, sov. Saija Teirikangas